BBC op BBO

Beste leden,

We hopen dat jullie en jullie naasten in een goede gezondheid verkeren.
Reeds enige tijd organiseren we de Corona cup op BBO. De tweede editie is volop aan de gang. Dit is een viertallentornooi. We merken dat dit toch vooral competitieve spelers aantrekt.
Daarom willen we een eigen clubtornooi in BBO organiseren. We denken dat dit voor recreatieve spelers meer aan sluit op wat men in de club gewoon was.

Een eigen clubtornooi in BBO kon in het begin van de corona-crisis niet. Ondertussen hebben de Belgische Bridge Federatie en BBO een akkoord gesloten waardoor de aangesloten clubs de mogelijkheid hebben om een clubtornooi te organiseren. Dit tornooi is niet gratis. Per deelname moet 1 BBO-dollar (1 BB$ = 1 euro) betaald worden. De helft zal nadien terugvloeien naar de club. Bij onze online clubtornooien wordt geen prijzengeld uitgekeerd.

Omdat dinsdag- en vrijdagavond reeds bezet zijn door de Corona cup gaan we onze clubtornooien in BBO organiseren op maandagavond 19u30 (stipt). De eerste editie gaat door op maandag 1 juni om 19u30.

Om iedereen de mogelijkheid te geven om kennis te maken met een clubtornooi op BBO, sponsoren we onze clubleden met 5 deelnames.

Omdat we niet weten hoeveel interesse er is, gaan we ervan uit dat we in 1 reeks spelen. Bij voldoende interesse kunnen we dit later uitbreiden naar meerdere reeksen.

Als jullie willen deelnemen, stuur dan een mail naar Ronny (r.desmedt@live.be). We hebben we onderstaande informatie van jullie nodig:

  • Gebruikersnaam BBO (ook van wie we de gebruikersnaam al kennen. dat maakt onze administratie gemakkelijker)
  • VBL-lidnummer
  • Voorkeursreeks (competitief/recreatief) (voor het geval er voldoende interesse is en we in 2 reeksen kunnen spelen)

Nadat we jullie informatie hebben gekregen,kunnen wij ervoor zorgen dat het speeltegoed op ieders account wordt geplaatst. Om alles vlot af te handelen, vragen we jullie ons ten laatste op zaterdag 30 mei deze informatie bezorgen. Hoe sneller, hoe liever.

Opgelet! Dit is niet de inschrijving voor het tornooi zelf. Je moet je voor elke deelname telkens inschrijven op de BBO website. Dit kan vanaf 2 uur voor aanvang van het tornooi.

Meer informatie kunnen jullie vinden op onze website (de informatie zal zo spoedig mogelijk worden aangevuld):

https://www.boeckenberg-bridge.be/bbc-op-bbo/

Informatie over het aanmaken van een login op BBO vind je hier:

https://www.boeckenberg-bridge.be/bridge-base-online-2-2/  

Deelnemen aan een clubtornooi vind je hier : https://www.boeckenberg-bridge.be/deelnemen-aan-een-tornooi-op-bbo/

Hou het gezond!
Het bestuur