Einde competitie 2017-2018

Gisteren werd de laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 gespeeld. We hadden 3 ploegen in competitie, waarvan 2 ploegen op Vlaams niveau (Liga) en 1 ploeg op nationaal niveau.

Boeckenberg 1
Boeckenberg 1 is reeds jaren een vaste waarde in 3e Nationale. Ook dit jaar heeft onze eerste ploeg zich getoond en heeft een 5e plaats behaald met 206 punten.

Team
Herman Desart (kapitein), Rita Verdonck, Guido De Beuckelaer, Michel Hellin, Ludo Bogaerts, Stephan Vervloessem en Frank De Schryver (invaller).

Boeckenberg 2
Als nieuweling in Liga 1 was vooraf geweten dat het een moeilijk seizoen kon worden. Na een bikkelharde strijd slaagde Boeckenberg 2 om Nobele Donk achter zich te houden. Boeckenberg 2 werd 7e en voorlaatste met 177 punten.

Boeckenberg 2 is nog niet zeker van behoud in Liga 1. Dit hangt af van het aantal dalers uit 3e Nationale en het aantal stijgers uit Liga 2.

Team
Erik Cools (kapitein), Wim Cools, Lieve Luyten, Luc Verdonck, Peter Clerbout, Peter Snelders, Rik Boon en Daan Hellin (invaller).

Boeckenberg 3
Boeckenberg 3 speelde in Liga 3 haalde een mooie 4e plaats met 208 punten. Het team heeft een prachtig seizoen achter de rug en mag zich gerust een subtopper noemen in Liga 3.

Team
Manu Persoons (kapitein), Ronny Desmedt, Inge Van Dyck, Marc Dupont, Michel Luycks, Bert Rottiers, Diane Solon, Dan Tuinenburg en Koen Aurousseau (invaller).

We mogen best trots zijn op onze teams. Een dikke proficiat aan de kapiteins en spelers met de behaald resultaten!

In maart wordt de Beker van Vlaanderen gespeeld. Op zaterdag 10 maart nemen 3 teams deel aan de halve finale. De finale wordt gespeeld op zondag 25 maart.

Voor het seizoen 2018-2019 kunnen wij nieuwe spelers gebruiken. Wie heeft er zin om volgend jaar mee te doen? Geef mij een seintje in de loop van maart/april.