Welkom op onze nieuwe website

Welkom leden, Welkom gasten,

Vanaf vandaag kunnen jullie terecht op onze nieuwe website www.boeckenberg-bridge.be. Met onze naamsverandering van Bridgeclub Mortsel naar Boeckenberg Bridge Club vonden we het opportuun om een nieuwe website in de kleuren van Boeckenberg te gaan gebruiken.

We hebben een aantal nieuwigheden t.o.v. de vorige website.

Berichten op home pagina + Facebook

Op de home pagina zullen we regelmatig berichten plaatsen over toekomstige activiteiten. Jullie kunnen ons ook volgen op Facebook https://nl-nl.facebook.com/boeckenbergbridge/. Nieuwe berichten op onze home pagina worden automatisch aan onze Facebook pagina toegevoegd.

Leden pagina's + Bridge partner

Op onze nieuwe website zal je nog steeds opzoek kunnen gaan naar een bridge partner. Jezelf opgeven als bridge partner kan op elke moment. Hiervoor hoef je niet aangemeld te zijn. Als je het overzicht van de zoekertjes naar een bridge partner wil raadplegen, dan ben je verplicht om je eerst aan te melden (inloggen). Dit hebben we doorgevoerd omwille van privacy redenen. Via de inlogpagina kan je jezelf als gebruiker aanmaken. De inlogpagina is terug te vinden onder het menu "Leden".

Forum

Onder het menu "Cursus" is er een forum pagina. Daarin kunnen jullie vragen stellen of reageren op vragen. Het is niet de bedoeling dat alleen de docenten reageren op vragen. Ook jullie kunnen reageren op een vraag of een andere reactie.

We nodigen jullie uit om onze nieuwe website te verkennen.

Het bestuur