Vrijdag 13 september 2019

Voor het tweede jaar op rij ontvangen wij op vrijdag 13 september een grote delegatie Engelse bridgers. Zij zijn in Antwerpen dat weekend voor de kroegentocht van Riviera. De kroegentocht gaat door op zaterdag 14 september.

Vorig jaar was het supergezellig. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om opnieuw te verbroederen. Er zal gespeeld worden in een rode en groene reeks. Inleg is zoals gebruikelijk 2,5 euro p.p., prijzen zijn deze keer in natura. De bridgedrive begint om 20u.

We willen zeker zijn dat we voldoende materiaal hebben. Daarom vragen we om, per uitzondering, jullie op voorhand aan te melden. Inschrijven graag voor 8 september door te antwoorden op deze mail. Wij hopen op een grote opkomst.

Inschrijven kan je bij Peter of via onze Contact pagina.